Pink Floyd

 Berlinben- a "fal" leomlásakor - a Pink Floyd legendás felvétele a "The Wall" volt a történelemi események kísérõzenéje. Az ezt követõ koncertkörút minden állomásán sokszázezren élvezhették a sokadik feltámadást. A elementáris erejû zene sok ezer wattos erõsítõk és fantasztikus színpadi látvány segítségével ejtette ámulatba e koncertek látogatóit. A diadalút azóta is tart. A Pink Floyd koncertek misztikus szeánszra emlékeztetnek, ahol százezrek várják a megváltást ami be is következik újra meg újra.

A LézerSzínház még 1986-ban mutatta be Pink Floyd mûsorát. Az azóta több mint 500-szor játszott lézer-fénykoncert a színház egyik legsikeresebb elõadása. E siker titka a lézerek és a zene tökéletes harmóniáján alapszik. A zene nem "élõ", de hatása a nagy koncertekéhez mérhetõ. A lézer-show a planetárium csillagokkal teli égboltja alatt elénk varázsolja a Pink Floyd univerzum különös világát, ahol a "Meddle", az "Umaguma", az "Animals", a "Dark Side Of The Moon" és a legendás "The Wall" legjobb dalai láthatók.


The legendary masterpiece of Pink Floyd's "The Wall" was the musik that accompanied the historic moments when the Berlin Wall came down. A series of concerts folloved, giving an opportunity for thousands to enjoy the rebirt and revival of the show. The Laser Theater first staged Pink Floyd back in 1986. It has been on show for more that 500 nights and has become one of the most popular shows of the theatre. The key to sucess is the prefect harmony of laser and music. The Laser-show presents us the singular world of Pink Floyd under the starlit sky of the Planetarium. The show is founded on legendary LPs like Meddle, Ummagumma, Animals, Dark Side of the Moon and The Wall.Pink Floyd
Music / Zene
Papp Tibor
Music director / Zenei rendezõ
Hegedûs György
Visual script / Forgatókönyv
Fujkin István
Graphics and animations / Lézer animáció
Bottlik Mihály, Gyõr Imre
Lasertechnics / Lézertechnika