Pink Floyd

 Berlinben- a "fal" leomlásakor - a Pink Floyd legendás felvétele a "The Wall" volt a történelemi események kísérõzenéje. Az ezt követõ koncertkörút minden állomásán sokszázezren élvezhették a sokadik feltámadást. A elementáris erejû zene sok ezer wattos erõsítõk és fantasztikus színpadi látvány segítségével ejtette ámulatba e koncertek látogatóit. A diadalút azóta is tart. A Pink Floyd koncertek misztikus szeánszra emlékeztetnek, ahol százezrek várják a megváltást ami be is következik újra meg újra.

A LézerSzínház még 1986-ban mutatta be Pink Floyd mûsorát. Az azóta több mint 500-szor játszott lézer-fénykoncert a színház egyik legsikeresebb elõadása. E siker titka a lézerek és a zene tökéletes harmóniáján alapszik. A zene nem "élõ", de hatása a nagy koncertekéhez mérhetõ. A lézer-show a planetárium csillagokkal teli égboltja alatt elénk varázsolja a Pink Floyd univerzum különös világát, ahol a "Meddle", az "Umaguma", az "Animals", a "Dark Side Of The Moon" és a legendás "The Wall" legjobb dalai láthatók.


The legendary masterpiece of Pink Floyd's "The Wall" was the musik that accompanied the historic moments when the Berlin Wall came down. A series of concerts folloved, giving an opportunity for thousands to enjoy the rebirt and revival of the show. The Laser Theater first staged Pink Floyd back in 1986. It has been on show for more that 500 nights and has become one of the most popular shows of the theatre. The key to sucess is the prefect harmony of laser and music. The Laser-show presents us the singular world of Pink Floyd under the starlit sky of the Planetarium. The show is founded on legendary LPs like Meddle, Ummagumma, Animals, Dark Side of the Moon and The Wall.Pink Floyd
Music / Zene
Papp Tibor
Music director / Zenei rendezõ
Hegedûs György
Visual script / Forgatókönyv
Fujkin István
Graphics and animations / Lézer animáció
Bottlik Mihály, Gyõr Imre
Lasertechnics / Lézertechnika
Wieser János
Computer controls / Számítógépvezérlés
Hegedüs György
Director / RendezõEchoes
 
Meddle 
In The Flesh?
 
The Wall 
Have A Cigar
 
Wish You Were Here 
Wish You Were Here
 
Wish You Were Here 
On The Run
 
Dark Side Of The Moon 
Dogs
 
Animals 
Run Like Hell
 
The Wall 
Time
 
Dark Side Of The Moon 
The Great Gig In The Sky
 
Dark Side Of The Moon 
Umaguma
 
Umaguma 
Not Now John
 
The Final Cut 
Bring The Boys Back Home
 
The Wall 
On Of These Days
 
Meddle 
Money
 
Dark Side Of The Moon 
Welcome To The Machine
 
Wish You Were Here 
Shine On You Crazy Diamond  I.
 
Wish You Were Here 
Shine On You Crazy Diamond  II.
 
Wish You Were Here 
Another Brick In The Wall I.
 
The Wall 
The Happiest Days Of Our Live
 
The Wall 
Another Brick In The Wall II.
 
The Wall 
Another Brick In The Wall III.
 
The Wall 
Goodbye Cruel World
 
The Wall

[Back]